Iedereen wilt natuurlijk een mooie auto voor de deur hebben staan. Sommigen dromen hier zelfs van. Ze dromen van het prachtige rijcomfort, het aanzien en de mensen die je nakijken wanneer je door de winkelstraat of de hoofdstraat van je dorp rijdt.

Een fantastische wagen is het mooiste wat er is. Maar bovendien, met een groot gezin of een kleine op komst is een nieuwe, grotere auto soms ook bittere noodzaak. Een nieuwe auto om je vrouw, je 2 kinderen, je baby en de hond in te kunnen vervoeren is essentieel in een goedlopend gezinsleven. Iedereen weet: hoe groter en mooier de auto, hoe duurder. Voor veel gezinnen is dit simpelweg niet te betalen. Dan moet je keuzes maken en prioriteiten stellen. De dromen worden dan snel bijgesteld naar een mindere mooie en exclusieve auto.

Een mooie leaseauto voor iedereen!

Dit is echter niet helemaal terecht. Wanneer je een auto leaset, wordt deze opeens een stuk betere financierbaar. Op deze manier is een mooie, exclusieve en / of grotere auto opeens voor bijna iedereen weggelegd.

Ik heb een auto via een financial lease van Rosfinance. Voor meer informatie kun je hiervoor kijken op Rosfinance.nl. Voor mij is dit echt een fantastische uitkomst. Ik heb een prachtige Audi waar heel mijn gezin in past. De auto rijdt heerlijk en ik voel mij de koning van de weg wanneer ik in mijn auto rijd.Voorheen dacht ik dat ik nooit een Audi zou kunnen betalen. Ik heb een goede baan, maar ook een hypotheek op mijn huis en twee kinderen. Het kost allemaal heel veel geld en ik krijg simpelweg de financiering niet rond om een nieuwe auto te kopen. Maar een auto leasen is wel mogelijk, ook als particulier.

De voordelen van een financial lease van Rosfinance.nl

Bij Rosfinance.nl kon ik een financial lease krijgen. Hierbij betaal ik maandelijks voor het gebruik van de auto. Eigenlijk huur ik de auto, maar dan voor langere tijd met een contract. Ik lease mijn Audi voor twee jaar, waardoor de maandelijkse lasten lager zijn dan bij een contract voor één jaar. Na het aflopen van het contract, ruil ik mijn auto weer in voor een andere, mooie, nieuwe auto. Ik rijd fantastisch in mijn auto, maar zie er ook enorm naar uit om een nieuwe auto te mogen uitkiezen bij Rosfinance. Deze auto zal ik ook weer kunnen rijden met behulp van een financial lease van Rosfinance.

Mijn vrouw vindt de auto ook heerlijk. Over het algemeen gebruik ik de Audi het vaakst om naar mijn werk te gaan. Maar ’s avonds en in het weekend vraagt mijn vrouw mij regelmatig of ze mijn auto mag gebruiken. Ik vind dat best, want ik realiseer mij heel goed dat mijn vrouw ook ervan geniet om in deze mooie auto te mogen rijden.

Iets wat je dacht nooit te kunnen veroorloven, is opeens mogelijk door je auto te leasen in plaats van te kopen. Dat vind ik fantastisch en ik geniet er elke dag van!