De energie-experts van Consumind helpen je graag bij het maken van een vergelijking. Het is een onderwerp dat niet heel interessant is en waar men zo min mogelijk tijd aan wilt besteden. Wij helpen je graag en zorgen ervoor dat het energieleveranciers vergelijken soepel verloopt. Wanneer je wilt overstappen, dan regelen de energie-experts dit ook voor je. Dit kan al in vijf simpele stappen. Dit is een voordeel van energieleveranciers vergelijken via Consumind maar ook de volgende:

Wij maken geen gebruik van welkomstcadeaus of speciale kortingen

De prijzen die in de vergelijking te zien zijn, zijn zonder welkomstcadeaus of speciale kortingen. Wanneer we hier wel gebruik van zouden maken, zouden we geen eerlijk beeld geven van de prijs die je gaar betalen. Cadeaus of kortingen worden vaak verrekend aan het einde van je contract periode of gelden maar voor een jaar. Hierdoor ben je altijd duurder uit dan verwacht of betaal je je eigen bonus terug. Door deze speciale acties worden de tarieven vaak hoger en merk je dit dus ook snel.

Wij staan altijd voor je klaar

Wanneer je na het energieleveranciers vergelijken een overstap hebt gemaakt, betekent het niet dat je er alleen voor staat. Mocht je nog vragen hebben of is er een probleem met je energieleverancier, dan staan wij voor je klaar. We helpen je met een oplossing en met contact met je energieleverancier.

Maar ook wanneer we zien dat je contract afloopt zijn we er voor je. We zullen je opnieuw adviseren en zorgen dat je ook dan niet te veel betaalt voor je gas en stroom. Zo hoef je hier niet meer naar om te kijken.

Start met energieleveranciers vergelijken bij Consumind

Wij zijn je rechterhand bij het vergelijken van energieleveranciers en bij het afsluiten van een energiecontract. We maken een persoonlijke berekening voor je en zorgen dat een overstap goed voor je is geregeld. Zo kun jij tot wel 300 euro minder gaan betalen voor je energiekosten, zondet dat je hier veel moeite voor hoeft te doen. Ook energieleveranciers vergelijken? Start vandaag nog via Consumind.